Sherbime

Perla Resort ofron një gamë të gjerë shërbimesh duke u konfirmuar si  një vend fantastik për të jetuar. I konceptuar për të plotësuar cdo kusht, nevojë dhe kërkesë, kompleksi ynë plotëson standartet më të larta të jetesës , me cmimet më të arsyeshme.
Perla Resort ofron atë që cdokush kërkon për të jetuar  në një nga vendet më të bukura të Shqipërisë.

Disa nga sherbimët që resorti ofron jane:

 

restaurant

Restorante

shkalle

Pishine

parkim

Parkim

siguri

Siguri

gjelberim

Gjelberim

 

–    Restorante. Resorti ofron restorante në ambjentet e veta për  t’ju ofruar kuzhinat dhe specialitet më të mira në kulinarinë moderne. Ambjente të rehatshme dhe restorante që plotësojnë gjithë kërkesat tuaja .
–    Market. Tek Perla gjeni cdo gje që t’ju lehtesoj jetën e përditshme. Marketet i keni gjithmonë pranë shtepisë suaj dhe vilës tuaj. Cdo gjë që kërkoni e keni vetëm pak hapa larg.
–    Pishinë. Një pishinë moderne dekoron resortin ne pjesën perëndimore. Në ditët e nxehta të verës mund të kaloni orë të tëra tek pishina e Perla Resort. Mund të zgjidhni vijën bregdetare fantastike ose pishinën tonë për ditët e nxehta të verës.
–    Hapësira të gjelbërta . Resorti ofron hapesira të gjelbërta për të gjithë ata që duan të shpenzojnë disa moment qetësie.
–    Parkim i garantuar. Cdo apartament dhe vilë (gjithashtu dhe objektet e shërbimit) ofron parking të garantuar dhe të survejuar 24 orë në 24.
–    Mirëmbajtja e resortit. Një nga shërbimet kryesore të Perla Resort është mirëmbajtja e gjithë vilave , objekteve dhe apartamenteve. Roje sigurie, staf pastrimi , teknologji monitorimi (kamera sigurie) janë në dizpocion në cdo moment të ditës. Perla Resort është një vend më se i sigurt për të jetuar më familjen tuaj një jetë sa më komode.

Sherbime te tjera: siguri, pastrim, mirmbajtje infrastrukture (kanalizime,ndricim,rruge,rrjeti ujit te pishem,gjelberim etj), market, bar+restorant, kend lojrash per femije, fusha sportive, pishine, park , parking

Resorti ynë është  totalisht i dedikuar për të qënë një element  sa më pozitiv dhe faktor kryesor që t’ju fali rehati , komoditet dhe një jetë të sigurt.
Na shkruani për të marrë informacionin të detajuar në lidhje me vilën , apartamentin dhe objektet e shërbimit që ju interesojnë.