Kompleksi Perla

Na kontaktoni

Subjekt

  • 7 + 81 =

Perla Resort ndodhet në Shqiperi në qytetit e dytë për nga rëndësia , Durres.
Shqipëria është një vend që lokalizohet në Europën juglindore, në gadishullin e Ballkanit dhe kufizohet nga Greqia, Maili I Zi , Maqedonia. Kanali I Otrantos e ndan Shqiperine vetem me 8 milje nga Italia. Gjithashtu ne jemi afer portit me te madh te Shqiperise (Durresit) 40 minuta, 40 minuta nga Tirana, 30 minuta nga aeroporti i Rinasit.
Shqiperia është nje vend I bukur , me njeshtrirje te madhe ne det dhe reliev relativisht malor që mundëson si turizmin malor dhe atë veror.
Deti Adriatik dhe deti Jon janë dy detet që lagin brigjet e Shqipërisë nga ana perendimore. Perla resort ndodhet ….. km larg qytetit të Durrësit . Një komplëks supër modern me të gjitha kushtet dhe infrastrukturën për të qënë një vend mahnitës për të jetuar.
 Pak metra larg detit ne afërsi të vijës bregdetare Perla Resort është nje vend ëndërrash për të kaluar momente sa më qetësuese.
Shqipëria me klimen mesdhetare është një nga vendet më të përshtatshme për të jetuar. Të gjithë të huajt e adhurojnë vendin tonë duke u mahnitur nga klima e favorshme për të jetuar, monumentet historike dhe cmimet konkurruese per investim dhe jetese.
Shqipëria është nje vend me potencial të madh ekonomik dhe infrastrukturor dhe është nje vend që vizitohet cdo vit nga miliona turist të cilët kthehen sërish në vendin tonë.
Me nje vije bregdetare që shtrihet në gjithë anën perëndimore, vendi ynë është një parajsë në tokë, për të gjithë ata që adhurojën plazhin , detin me ujin e kristaltë dhe gatimet tradicionale shqiptare.
Përla Resort është një vend në të cilin janë përfshire gjithë elementët më të mirë për ti siguruar kujtdo një jetesë sa më komode me cmime fantastike.
Resorti ndodhet … … km larg aeroportit te Rinasit shumë afër me kryeqytetit.
Pozicioni gjeografik është nje nga më të mirët në gjithë vijën bregdetare të Adriatikut. Më një klimë të butë dhe shumë të përshtatshmë për jetesë në cdo stinë të vitit, Resorti Perla ofron vila , apartamentet që ju të shijoni komoditetin e vërtëtë vetëm pak metra larg detit.